Service och Support

Grunden till det höga servicekunnandet sitter på något sätt i väggarna.

Ericsson hade ju lokalerna som en servicefilial ända fram till 1994 då Bertil & Laila Åhs tog över. Bertil har dessutom arbetat som tekniker 24år inom Ericsson och dess föregångare. Grunden i vår filosofi har alltid varit en bra service. Vi fick ett arv som vi utvecklat vidare.

SERVICE

I mer än 30 år har Bertil Åhs sett till att många komradioägare i Uppsala med omnejd haft fungerande kommunikation. Utvecklingen har gått från att med trimmejslar justerat radion och med kristaller ställt in vilken frekvens den ska fungera på till att i dag nästan uteslutande programmera och justera den med hjälp av datorn även om det än i dag byts komponenter med hjälp av både avbitare, mejsel och lödkolv.

Vår serviceavdelning sköter även störningsmätning i fordon och byggnader med hjälp av spektrumanalysator. Vi lagar inte bara den mobila eller handburna radion utan även hela radionät. Vi reparerar även peltorheadset, marinradio & jaktradio. Vi underhåller flera bussdatasystem till ULs regionsbussar. Vi hjälper också team inom all form av motorsport (rally, rallycross, STCC, porschecup & övrig banracing) med deras kommunikation. Vi servar, reparerar och programmerar telefonväxlar från Mitel, aastra och Panasonic

SUPPORT

Vi kan erbjuda våra kunder ett komplett åtagande med konfigurering, support & eventuellt utbytessystem vid fel. För mer information om detta kontakta Arne eller Lena.

Kontakta Oss

Nytt fält

15 + 1 =

Adress: Sylveniusgatan 8B 754 50 UPPSALA

Telefon: 018-15 02 60
Telefax: 018-15 01 60

E-post: info@radiosystem.se