Service och Support

Ladda hem Easy Teams applikation till din dator

Grunden till det höga servicekunnandet sitter på något sätt i väggarna.

Ericsson hade ju lokalerna som en servicefilial ända fram till 1994 då Bertil & Laila Åhs tog över. Bertil har dessutom arbetat som tekniker 24år inom Ericsson och dess föregångare. Grunden i vår filosofi har alltid varit en bra service. Vi fick ett arv som vi utvecklat vidare.

SERVICE

I mer än 30 år har Bertil Åhs sett till att många komradioägare i Uppsala med omnejd haft fungerande kommunikation. Utvecklingen har gått från att med trimmejslar justerat radion och med kristaller ställt in vilken frekvens den ska fungera på till att i dag nästan uteslutande programmera och justera den med hjälp av datorn även om det än i dag byts komponenter med hjälp av både avbitare, mejsel och lödkolv.

Vår serviceavdelning sköter även störningsmätning i fordon och byggnader med hjälp av spektrumanalysator. Vi lagar inte bara den mobila eller handburna radion utan även hela radionät. Vi reparerar även peltorheadset, marinradio & jaktradio. Vi underhåller flera bussdatasystem till ULs regionsbussar. Vi hjälper också team inom all form av motorsport (rally, rallycross, STCC, porschecup & övrig banracing) med deras kommunikation. Vi servar, reparerar och programmerar telefonväxlar från Mitel, aastra och Panasonic

SUPPORT

Vi erbjuder alla våra kunder support inom telefoni, telefonväxlar och it.

Vi kan erbjuda våra kunder ett komplett åtagande med konfigurering, support & eventuellt utbytessystem vid fel. För mer information om detta kontakta Arne eller Lena.

 

Kontakta Oss

Adress: Sylveniusgatan 8B 754 50 UPPSALA

Telefon: 018-15 02 60
Telefax: 018-15 01 60

E-post: info@radiosystem.se