Alkolås

NYHET!

Med användaren i fokus.

Ett alkolås ska inte uppfattas som ett hinder för användaren, det är därför av största vikt att alkolåset inte stör den dagliga verksamheten.

Detta är något som Dräger tagit fasta på när de utvecklade det nya alkolåset Dräger Interlock 7000. Drägers nya alkolås kan känna skillnad på alkohol och alkohol, det finns alltså ingen risk att alkolåset registerar ett felaktigt utandningsprov och föraren blir felaktigt misstänkt för rattfylla. Alkolåset är dessutom så pass snabbt att en användare aldrig behöver vänta på att lämna ett utandningsprov. Dräger Interlock 7000 har alltid användare i fokus.

Varje dag kör ca 15.000 rattfulla på svenska vägar och varje år dör ca 150 personer i Sverige i olyckor relaterade till trafikonykterhet. Dessutom förlorar över en miljon förare sina körkort världen över varje år genom att köra onyktra.

Varje olycka som sker på grund av alkoholpåverkan är en för mycket!

Det är idag ofta ett krav med alkolås i många kommunala och statliga upphandlingar, för t ex skolskjutsar eller farligtgods transporter. Förutom att förhindra olyckor kan låset komma att förändra attityden till alkoholkonsumtion hos många förare med alkoholproblem. Företag med alkolås installerade utstrålar en ansvarstagande bild gentemot omvärlden.

Dräger har 50 års erfarenhet av alkomätning i trafiken.

Därför säljer, installerar och servar vi Dräger alkolås & alkotestare. Vi är också godkända för att sälja, installera och underhålla Dräger alkolås i samband med villkorat körkort. För mer information om detta läs mer på drägers hemsida.

Kontakta Oss

Adress: Sylveniusgatan 8B 754 50 UPPSALA

Telefon: 018-15 02 60
Telefax: 018-15 01 60

E-post: info@radiosystem.se