Hos oss på Radiosystem ingår du i ett team där din insats är avgörande. Vi ställer krav på en hög aktivitetsnivå och ett stort engagemang där kunden är i centrum. Du måste självständigt kunna utföra dina uppgifter, samtidigt som vi vill att du känner dig som en i vårt team.

Du kommer att arbeta med installation, service, felsökning och reparationer av all typ av kommunikationsutrustning, t.ex mobiltelefoner, kommunikationsradio, larmsystem, alkolås och olika datasystem i alla typer av fordon, lastbilar, bussar och personbilar, vilket innebär delvis arbete i trånga utrymmen. Du kommer att arbeta i vår installationshall och serviceavdelning samt ute hos kunder.

Du har erfarenhet av arbete med installation och service direkt mot kund. Arbetet med kund kräver stor social kompetens, ett bra självförtroende samt ett ekonomiskt sinne. Då du har direktkontakt med våra kunder, är det centralt att du känner dig bekväm med att besöka företagskunder på plats för att lösa deras problem.

Självklart har du ett brinnande intresse och nyfikenhet för teknik, utveckling och för de produkter du kommer att arbeta med.

Vi ser gärna att du arbetat med fordonsinstallation tidigare och har erfarenhet/utbildning på fordonsel.

För oss är det viktigt att samarbetet inom gruppen och ut mot kund fungerar perfekt så vi kommer att sätta stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss har du möjlighet att vara med och påverka arbetet, utvecklas och säkerställa att vi kommer att leverera en hög kvalité samt ha marknadens mest nöjda kunder.

Tjänsten är på heltid och inleds med provanställning under 6 månader. B-körkort är ett krav. Högre behörighet C/D är en merit.

Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor ring Arne Åhs 018-150260

Din ansökan med dina meriter och varför du är intresserad och lämplig för det här jobbet vill vi ha in senast 15 oktober 2018 till info@radiosystem.se.

Radiosystem Bertil Åhs AB
Sylveniusgatan 8B
754 50 UPPSALA